Brandweer museum te Hellevoetsluis

Gedeeltelijke renovatie zinken dakgoten, monumentaal zinken dakramen en diverse reparatie werkzaamheden. Bij de door ons vervangen zinken goten, zijn tevens de houten gootbodems op afschot door ons aangebracht richting de hemelwaterafvoeren. In de oude situatie lagen de goten op verkeerd afschot en lagen ze achterover gezakt, waardoor er een redelijke hoeveelheid water in bleef staan.

Orangerie Doorn

Diverse minimale herstel werkzaamheden aan de diverse zinken ornamenten, onder andere het bij maken van het ontbrekende beentje van een van de cherubijnen de beelden groep op de middelste koepel. Vervaardigen en monteren loden hogels op de middelste koepel. Vernieuwen zinken goten en zinken muurafdekkers.

Vinkenhof Tiel.

In opdracht voor opleidingscentrum Bouwmensen Rivierengebied welke de houten constructie van de koepel vervaardigden, hebben wij de koepel voorzien van zinken goten en bekleed met zinken felsbanen. Vervolgens is de koepel geplaatst op de Vinkenhof te Tiel.

Loden Piron.

Vervaardigen acht stuks loden piron, gedreven uit 30 en 35 ponds lood.

Dorpskerk

Vervangen van de koperen dakgoten en herstelwerkzaamheden aan diverse lood-, koper- en leiwerken.

Kruis Brussel

Restaureren en vernieuwen van koperwerk aan het torenkruis van de kerk Sint-Jans en Sint-Stevens (Stefaan) kerk der Miniemen te Brussel.

Loden Hemelwaterafvoer

Loden hemelwaterafvoer, gemaakt van 3 mm dik naadloos getrokken loden buis. In onze werkplaats voorzien van getrokken bocht {zonder soldeer of lasnaden}. Tevens gemonteerd een eveneens in onze werkplaats vervaardigde loden vergaarbak. Gemonteerd aan de Keizersgracht te Amsterdam.

Ster Mechelen Belgie

29 Stuks koperen ster en 13 stuks gerestaureerde zinken sterren voor tegen het gewelf in een kerk te Mechelen Belgie. Sterren worden door de aannemer voorzien van nieuw bladgoud.

Strekkade

Deze woning is door ons voorzien van Nedzink Nova felsbanen op gevel, plafond, boeidelen en afgewerkt met een deklijst.

Bernisserhanden

Erker voorzien van zinken felsbanen, en nieuwe loden loketten

Rotterdam

Loden koepeldak en zinken felsbaan bekleding 

Rotterdam

Nedzink Noir felsbanen 

Ruytenburch te Vlaardingen

Replica koperen lamp 

»Voor al uw ambachtelijk koper-, lood- en zinkwerk.«

Dennis van den Heuvel
Groene Kruisstraat 9
3201 CA Spijkenisse

© 2019 Dennis van den Heuvel

Realisatie: DiscoverDesign.nl